quarta-feira, 22 de junho de 2011

DE INGERI CRED

(ROMENE LANGUAGE)


Angel In ISRAEL De: StorytellerValdemir | 26/05/2011

Acest film a fost înregistrat de către brazilieni în tur Santa naţiune a lui Israel. brusc pe lângă creştini autobuz, o minge de foc vizibil trebuie să însoţească vehiculul.Sfera de foc trece de la o parte în alta autostrada. O privire mai atenta, pare să demonstreze că o persoană se execută prin foc. În audio în limba portugheză, în timp ce oamenii slăvi pe Dumnezeu, cineva spune, "are un om care rulează în foc." O analiză atentă a decis că aceasta este o reflectare a sticlă, sau ca unii au spus este o motocicleta. (o motocicleta jumping parapet şi merge în contradicţie cu autostrada?). I, scribul Valdemir Mota Menezes de îngeri cred surround pe cei care se tem de Dumnezeu şi ţine cuvântul.

Acest film a fost facut de Philip, care într-o rulotă cu autobuzul de la Rene Rev Terra Nova în Israel în 2007 ani. Deodată, au văzut o torţă în flăcări ca un înger. Acest Video este impresionant.Caravana a fost provenind de la Muntele Carmel şi care merg la casa lui Obed Edom.

Angel de incendiu în urma unei caravane de brazilieni în Ierusalim!

"Pe un drum aproape de Ierusalim, spre Emaus, un înger de foc a apărut în faţa unei caravane autobuz Rev Rene Terra Nova în luna octombrie de 2007 ani


Nenhum comentário:

Postar um comentário